Оваа есен и Новата 2015 година уживајте на Банско
           

Bansko - Kempinski Grand Arena 5*

 

           

Bansko - Hotel Regnum Apart 5*

 

           

 

Bansko - Hotel Glazne 4*

 

 
 
Есен / зима 2014   Екскурзии
И оваа есен и зима патувајте со нас и уживајте во нашите понуди. Вие одберете ја дестинацијата за вашето, а ние Ви гарантираме дека ќе се погрижиме да имате годишен одмор од соништата.   Планирање, организација и реализација на секаков вид на екскурзии низ светот.

                              Повеќе
Повеќе    
     
 
Визи   Саеми и конгреси
Посредување при туристичка, иселеничка, студентска и бизнис виза за сите држави.   Организирање на секаков вид на сеами и конгреси насекаде нашата држава и светот. Ќе бидете изненадени од организацијата и професионалниот пристап од наша страна.
Повеќе   Повеќе
     
     
 
     
   
Go global
- Напредно пребарување и резервација на хотелско сместување во Европа
Брза пошта во секој дел од светот
Галерија
       
     
 
 
Кориснички панел
     
Корисничко име:  
     
Лозинка: